Dolar 34,1111
Euro 38,1412
Altın 2.871,61
BİST 9.935,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 29°C
Yağmurlu
Adana
29°C
Yağmurlu
Cts 26°C
Paz 29°C
Pts 30°C
Sal 32°C

Yumurtalık Belediyesi’nde neler olmuş?

Yumurtalık Belediyesi’nde neler olmuş?
9 Eylül 2024 17:32
A+
A-

Yumurtalık Belediyesinde Önceki Dönemde Yapılan  İmar Uygulamaları

Yumurtalık  ilçemiz Akdeniz kıyılarında geniş sahili  verimli tarım arazileri ve tarihi mekanları ile  gözde ilçelerimizden biridir.

Aynı zamanda sanayi tesisleri ve limanı ile de  geni bir potansiyele sahip ilçemizde  son olarak da Konteynir Kent’in burada yapılacak olmasından dolayı geçmişten beri  çok geniş arazilerin el değiştirdiği ve çeşitli imar oyunlarına  sahne olan bir  ilçemizdir.

 Yine geçmiş dönemde Belediye’nin imar müdürlüğünü yapmış olan Yıldıray Sicin’inde adının başrolde olduğu çok sayıda  İMAR değişikliği adı altında  birilerine peşkeş çekildiği iddiaları  öncelikle Yumurtalık ve Adana kamuoyunda konuşulmaktadır.

Bilindiği gibi geçmişten beri Belediyelerde  her şey yapanın yanında  kar kalmaya  devam mı edecek.

Yıllar sonra  Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Erdinç Altıok’unda  bu iddiaları araştırması ve varsa suç unsuru  gerekli idari ve adli  makamlara suç duyurusunda bulunmalıdır.

Yine adı geçen önceki dönem İMAR Müdürü’nün yaptığı  uygulamalar konusunda  tarafımıza çok sayıda   bilgi ve belge gelmektedir.

Bunları da yayımlamaya devam edeceğiz ki  gerçekler ortaya çıksın ve rantiyecilere geçit vermeyelim.

Konuyu kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.